foto

Roman Jasinovskij

  • nar. 1.8.1982 (36 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Kyborgové

TV seriály

2018 Suvenir z Odesy (TV seriál)
2017 Obručka z rubinom (TV seriál)
2016 Ljubimaja učitělnica (TV seriál)
Major i magija (TV seriál)
Na liniji žytťa (TV seriál)
Vikno žytťa (TV seriál)
2015 Nikonov i Ko (TV seriál)
Pes (TV seriál)
Za zakonamy vojennoho času (TV seriál)
2014 Belyje volki 2 (TV seriál)
Ličnoje dělo (TV seriál)
Ograblenije po-ženski (TV seriál)
Tak daleko, tak blizko (TV seriál)
2013 Brat za brata 3 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace