foto

Klaus Dahlen

  • nar. 23.5.1938
    Berlin, Preußen, Německá říše
  • zem. 16.5.2006 (67 let)
    Baden-Baden, Baden-Württemberg, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Drei unter einer Decke (TV film)
1999 Tatort - Strafstoss (TV film)
1998 Ich Chef, Du Turnschuh (TV film)
1997 Pobřežní stráž (TV film)
1994 Hotel Interim (TV film)
1993 Männer vom K3 - Tanz auf dem Seil, Die (TV film)
1989 Aufs Ganze (TV film)
1988 Der Kaiser von Neukölln (divadelní záznam)
1986 Der Komödienstadel - Das Prämienkind (divadelní záznam)
1985 Otto - Der Film
1984 Das Traumschiff - Der Heiratsschwindler/Frau Schliemann und das Abenteuer/Der Kinderfeind (TV film)
Fröhliches Beileid (divadelní záznam)
1983 Schöne Bescherung - Ein Beitrag zum Fest von Trude Herr (TV film)
1982 Schuld sind nur die Frauen (TV film)
1980 Einmal hunderttausend Taler (TV film)
Kreuzberger Liebesnächte
Love Affair
1978 Drei Mann auf einem Pferd (TV film)
Ein Hut von ganz spezieller Art (TV film)
1977 Erben ist menschlich (TV film)
1975 Die Brücke von Zupanja
Hurra - ein Junge (TV film)
1974 Auch ich war nur ein mittelmäßiger Schüler
Luger calibro 9: massacro per una rapina
1973 Das darf doch nicht wahr sein!
So'n Theater (TV film)
1972 Ferdy und Ferdinand (TV film)
Lilli - die Braut der Kompanie
Mensch, ärgere dich nicht
Willi wird das Kind schon schaukeln
1971 Der Pott (TV film)
Der Raub der Sabinerinnen (TV film)
Die Computer-Show (TV film)
Glückspilze (TV film)
Ich träume von Millionen (TV film)
1970 Die Weibchen
Stoßzeit - Rush Hour
1969 Hilfe, ich liebe Zwillinge
O süße Geborgenheit (TV film)
Tommy Tulpe (TV film)
1968 Die Mühle von Sanssouci (TV film)
Madame Bovary (TV film)
1967 Pension Clausewitz
Zärtliche Haie
1966 Bei Pfeiffers ist Ball (TV film)
Schläft für Deutschland (TV film)
1965 Duell vor Sonnenuntergang
1964 Freddy a zpěv prérie
Harlekinade (TV film)
Jetzt dreht die Welt sich nur um dich
Rauf und runter (TV film)
1963 Kriminalmuseum - Die Fotokopie (TV film)
Mamselle Nitouche (TV film)
Mein Bruder Alf (TV film)
1962 Cafe Oriental
Das Mädchen und der Staatsanwalt
Útěk z Východního Berlína
1961 Davon träumen alle Mädchen
Immer Ärger mit dem Bett
Schöner Tag, Ein (TV film)
Und sowas nennt sich Leben
Unter Ausschluß der Öffentlichkeit
Zu jung für die Liebe?
1960 Der Held meiner Träume
Sabine und die hundert Männer
Tréma
Willy, der Privatdetektiv
1959 Liebe verboten - Heiraten erlaubt
1958 Piefke, der Schrecken der Kompanie
1957 Konečná stanice lásky

TV seriály

1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1995 Dr. Stefan Frank (TV seriál)
Inspektor Balko (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Zwei alte Hasen (TV seriál)
1993 Der kleine Vampir – Neue Abenteuer (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1986 Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1985 Ein Heim für Tiere (TV seriál)
Nervensäge, Die (TV seriál)
1984 Berliner Weiße mit Schuß (TV seriál)
1983 Weißblaue Geschichten (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
Der Fuchs von Övelgönne (TV seriál)
Kintopp-Kintopp (TV seriál)
1980 Akce proti pašování (TV seriál)
Susi (TV seriál)
1978 Ein Mann will nach oben (TV seriál)
Zwei himmlische Töchter (TV seriál)
1977 Es muß nicht immer Kaviar sein (TV seriál)
1976 Direktion City (TV seriál)
1975 Berlin - 0:00 bis 24:00 (TV seriál)
Beschlossen und verkündet (TV seriál)
1974 Sergeant Berry (TV seriál)
1973 Ein Herz und eine Seele (TV seriál)
Klimbim (TV seriál)
Lokaltermin (TV seriál)
1972 Butler Parker (TV seriál)
Job nach Noten (TV seriál)
1971 Hei-Wi-Tip-Top (TV seriál)
Von Liebe keine Rede (TV seriál)
1970 Drüben bei Lehmanns (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
1969 Alle Hunde lieben Theobald (TV seriál)
Der Kommissar (TV seriál)
Ein Sommer mit Nicole (TV seriál)
Meine Schwiegersöhne und ich (TV seriál)
Reisen in Deutschland (TV seriál)
1968 Alles dreht sich um Michael (TV seriál)
Sein Traum vom Grand Prix (TV seriál)
1967 Herr Schrott verwertet sich (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)
1962 Jedermannstraße 11 (TV seriál)

Dokumentární

1979 Tortur mit Torte - Wie macht man Klimbim und anderen Tingeltangel? (TV film)

Host

TV pořady

1979 Die Wencke Myhre Show (TV pořad)
1971 Dalli Dalli (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace