foto

Barbara Lubos-Święs

  • nar. 11.12.1971 (47 let)
    Tarnowskie Góry, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Ewa
2009 Zgorszenie publiczne
2008 Drzazgi
2001 Angelus

TV seriály

2013 Głęboka woda (TV seriál)
Szczęściarze (S02E12)
Więzienie (S02E11)
Rozwiązanie (S02E09)
další epizody (9)
2012 Lekarze (TV seriál)
Granice poświęcenia (S01E12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace