foto

Włodzimierz Dyła

  • nar. 24.5.1964 (56 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Maria nie żyje
2019 Ciemno, prawie noc
2018 Atlas
2016 Král duchů
2011 Maraton tańca

TV seriály

2020 Mały Zgon (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Święty (TV seriál)
2019 Ultrafialoví (TV seriál)
Epizoda 12 (S02E12)
2018 Ślad (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Komisarz Alex (TV seriál)
Kocie oczy (S11E09)
2016 Artyści (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
další epizody (7)
Komisja morderstw (TV seriál)
Korzenie (E09)
2015 Na sygnale (TV seriál)
Za późno (S03E02)
Majka podfruwajka (S03E01)
2014 Na sygnale (TV seriál)
Pole rażenia (S02E38)
2012 Głęboka woda (TV seriál)
Rola życia (S01E07)
2009 Tancerze (TV seriál)
Nowy (S01E05)
2007 Biuro kryminalne (TV seriál)
Porwanie (S02E15)
2005 Biuro kryminalne (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
Tango z aniołem (TV seriál)
2002 Zaklínač (TV seriál)
Menší zlo (E10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky