foto

Hülya Gülşen Irmak

  • nar. 14.9.1965 (53 let)
    Ankara, Central Anatolia Region, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Kot Farkı
2016 Sen Benim Herşeyimsin
2014 Hadi İnşallah
Unutursam Fısılda
2008 Na chvíli svobodní

TV seriály

2019 Bir Aile Hikayesi (TV seriál)
Renkler (S01E06)
2017 7YÜZ (TV seriál)
Prosedür (E02)
2016 Yüksek Sosyete (TV seriál)
2015 Asla Vazgeçmem (TV seriál)
Kırgın Çiçekler (TV seriál)
2013 Galip Dervis (TV seriál)
Çalıkuşu (TV seriál)
2011 Keşanlı Ali Destanı (TV seriál)
2010 Gökkuşağı Çocukları (TV seriál)
2008 Bizim Evin Halleri (TV seriál)
2003 Havada Bulut (TV seriál)
2000 Bizim Evin Halleri (TV seriál)
1993 Ferhunde Hanımlar (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace