foto

Alicja Dąbrowska

  • nar. 1983

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Rokenrolový Eddie
2017 PolandJa
2008 Jeszcze raz

TV seriály

2020 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 8 (S12E08)
2019 Echo serca (TV seriál)
Episode 16 (S01E16)
Episode 15 (S01E15)
Episode 13 (S01E13)
další epizody (10)
2016 Strażacy (TV seriál)
Bohater roku (S02E08)
2015 Skazane (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Uwikłani (TV seriál)
Adam – w szponach namiętności (E02)
2014 Komisarz Alex (TV seriál)
Zabójczy tarot (S06E09)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 7 (S02E07)
2010 Ratownicy (TV seriál)
Episode 2 (E02)
2008 Glina (TV seriál)
Episode 11 (S02E11)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Przebudzenie (S10E21)
Desperat (S10E20)
Kominiarz w spódnicy (S10E12)
další epizody (5)
2007 Odwróceni (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
další epizody (5)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Nieuchronne rozstania (S09E38)
Rysownik roku (S09E29)
Operacja wzorcowa (S09E25)
2006 Oficerowie (TV seriál)
Paszport (E11)
2003 Na dobre i na złe (TV seriál)
Pechowy strzał (S05E11)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky