foto

Robert Hastings

  • nar. 18.4.1925
    Brooklyn, New York, USA
  • zem. 30.6.2014 (89 let)
    Burbank, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Temná síla
1984 Snowballing
1981 Separate Ways
The Munsters' Revenge (TV film)
Thornwell (TV film)
1980 Father Figure (TV film)
Swan Song (TV film)
1979 Christmas Lilies of the Field (TV film)
Miliardová hrozba (TV film)
1978 Harper Valley P.T.A.
Katastrofa letu 401 (TV film)
1977 Just a Little Inconvenience (TV film)
Krásky a zločin (TV film)
1976 Francis Gary Powers: The True Story of the U-2 Spy Incident (TV film)
Million Dollar Rip-Off, The (TV film)
1975 Conspiracy of Terror (TV film)
1974 Letiště 1975
Teror na 40. podlaží (TV film)
1973 Charley and the Angel
1972 Dobrodružství Poseidonu
Very Missing Person, A (TV film)
1971 Ellery Queen: Don't Look Behind You (TV film)
How to Frame a Figg
Strange Monster of Strawberry Cove, The (TV film)
The Marriage of a Young Stockbroker
1970 Howdy (TV film)
Přesnídávka s diamanty
1969 Angel in My Pocket
Any Second Now (TV film)
The Flim-Flam Man (TV film)
The Love God?
1968 Bamboo Saucer, The
Did You Hear the One About the Traveling Saleslady?
1966 Superboy
1965 McHale's Navy Joins the Air Force
1962 Moon Pilot
1961 The Great Impostor

TV seriály

1989 Major Dad (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1982 No Soap, Radio (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
1981 Síla rodu (TV seriál)
The Greatest American Hero (TV seriál)
1980 Flo (TV seriál)
1979 CBS Afternoon Playhouse (TV seriál)
California Fever (TV seriál)
Delta House (TV seriál)
Studs Lonigan (TV seriál)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 The Incredible Hulk (TV seriál)
Wheels (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
Captain Caveman and the Teen Angels (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
Operation Petticoat (TV seriál)
Szysznyk (TV seriál)
The Amazing Spider-Man (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
The Quest (TV seriál)
Three's Company (TV seriál)
1975 Karen (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1974 Apple's Way (TV seriál)
Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál) - herec, a.z.
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
Emergency! (TV seriál)
Hec Ramsey (TV seriál)
Nová dobrodružství Scooby-Doo (TV seriál)
The ABC Saturday Superstar Movie (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
Partners, The (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1970 Nanny and the Professor (TV seriál)
The Odd Couple (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)
Love, American Style (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Room 222 (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Here's Lucy (TV seriál)
The Good Guys (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
The Flying Nun (TV seriál)
1966 Jean Arthur Show, The (TV seriál)
1965 Green Acres (TV seriál)
Hogan's Heroes (TV seriál)
I Dream of Jeannie (TV seriál)
1964 The Munsters (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
Petticoat Junction (TV seriál)
1962 McHale's Navy (TV seriál)
Room for One More (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Car 54, Where Are You? (TV seriál)
The Americans (TV seriál)
The Gertrude Berg Show (TV seriál)
Window on Main Street (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
Pete and Gladys (TV seriál)
Peter Loves Mary (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
The Tom Ewell Show (TV seriál)
1959 Dennis, postrach okolí (TV seriál)
Grand Jury (TV seriál)
Hennesey (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Kitty Foyle (TV seriál)
Mister Ed (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
1957 The Real McCoys (TV seriál)
1956 The Edge of Night (TV seriál)
1955 Crunch and Des (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
The Phil Silvers Show (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál) - a.z.
1953 General Electric Theater (TV seriál)
The United States Steel Hour (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Tom Corbett, Space Cadet (TV seriál)
1949 The Big Story (TV seriál)

TV pořady

1959 Phil Silvers Pontiac Special: Keep in Step, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace