foto

Tae-woo Jeong

  • nar. 23.3.1982 (38 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Naui gyeolhon wonjeonggi
2004 Baramui paiteo
2002 Opojen ženami a malováním

TV seriály

2017 Keurimineol maindeu (TV seriál)
2015 Jangsaeui sin - Gaekju 2015 (TV seriál)
2011 Banjjak banjjak bitnaneun (TV seriál)
Gwanggaeto Dae Wang (TV seriál)
2010 Jeonwoo (TV seriál)
2008 Eommaga bbulnada (TV seriál)
2007 Wangkwa na (TV seriál)
2006 Dae Jo Yeong (TV seriál)
Widaehan yusan (TV seriál)
2003 Hwangui yeoja (TV seriál)
Mooinshidae (TV seriál)
Taeyangsokeurro (TV seriál)
2002 Ling ling (TV seriál)
Nonseutob 3 (TV seriál)
2000 Nonseutob (TV seriál)
Taejo Wang Gun (TV seriál)
1998 Wanggwa bi (TV seriál)
1996 Yongui nunmul (TV seriál)
1994 한명회 (TV seriál)
1984 Seoljungmae (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky