foto

Grant Gelt

  • nar. 1.2.1980 (40 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Šedesátá léta (TV film)
1995 Mutant Species
1993 Plácek
1992 Calendar Girl, Cop, Killer? The Bambi Bembenek Story (TV film)
Odvážné příběhy (TV film)
1991 Timmy's Gift: Precious Moments Christmas (TV film)
Vyměněné osudy (TV film)
1990 Avalon
Muž s cejchem smrti

TV seriály

1996 Arnoldovy patálie (TV seriál)
1993 Boy Meets World (TV seriál)
Konečně zazvonilo, nová třída (TV seriál)
1992 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Showdown (S04E08)
1991 Eerie, Indiana (TV seriál)
Man of the People (TV seriál)
Walter & Emily (TV seriál)
1990 Kvítko (TV seriál)
Zapadákov (TV seriál)
1989 Life Goes On (TV seriál)
1988 Empty Nest (TV seriál)
This Is America, Charlie Brown (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky