Reklama

Reklama

Kvítko

(seriál)
  • USA Blossom
Komedie / Drama / Rodinný
USA, (1990–1995), 43 h 4 min (Minutáž: 21–45 min)

Tvůrci:

Don Reo

Hudba:

Frank Denson

Hrají:

Mayim Bialik, Joey Lawrence, Jenna von Oÿ, Ted Wass, Michael Stoyanov, Barnard Hughes, David Lascher, Finola Hughes, Courtney Chase, Phyllis Diller (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(114)

Obsahy(1)

Blossom Russo (Mayim Bialik) žije so svojim rozvedeným otcom Nickom a dvomi staršími bratmi. Jeden sa dostáva z problémov s alkoholom, druhý nepobral veľa rozumu. Jej mama žije v Paríži. Našťastie má najlepšiu kamarátku Six, vďaka ktorej sa jej ľahšie darí vyrovnávať sa s nástrahami puberty v čisto mužskej domácnosti. Sitcom stanice NBC mal 114 epizód, v piatich sezónach, v priebehu rokov 1991 až 1995. Od svojho pilotného dielu z júla 1990 sa podstatne líši. (farfalla)

(více)

Recenze (3)

POMÍK 

všechny recenze uživatele

Předvoj teenagerovských seriálů o děsně závažných problémech dospívajících. Zde holka bez matky bojující se svými trablemi v převážně maskulinním prostředí. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Prečo to NOVA nezreprízuje ? Veď po KUTILovi TIMovi bola toto ďalšia skvelá zábava na všedné podvečery. Ja som nosatú MAYIM BIALIK a jej dementného brata JOEYho LAWRENCEa "žral". :-) (7.4.2009) ()

Reklama

Kri-kri 

všechny recenze uživatele

Tento seriál vysílaný o víkendu v podvečerních hodinách roku 1994 na Nově si pamatuji jen velmi matně, tedy hlavně podle toho názvu, že to bylo o nějaké puberťačce, co ve znělce tancovala kolem židle a že ji v češtině dabovala Magdalena Reifová. Víc bych ze vzpomínek těžko vydoloval. Určitě neodvysílali všechny díly a ani ty co Nova koupila jsem nesledoval pravidelně, spíš jen letmo, takže mě to nejspíš ani moc nebavilo a dnes už bych na to tuplem nečuměl. Jen proto, že mi to nevymizelo z paměti dám alespoň 1 *. 15% ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama