Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrdinou je bývalý policista John Hatcher, specialista na boj s překupníky narkotik, znechucený životem i svou prací, plnou brutality a smrti. Od jeho úmyslu skončit s marným zápasem proti zlu, jej neodvrátí ani jeho šéf, ani pokusy překupníků vnutit mladým dívkám drogy, jichž je svědkem. Záhy se však zaplete do války gangů mezi jamajskými a kolumbijskými překupníky a on i jeho rodina se stávají terčem útoků jamajských gangsterů. John se musí rozhodnout a jeho rozhodnutím je boj. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (282)

Lateef 

všechny recenze uživatele

Já vidět dobrý Seagal. On být hubený, hbitý a vtipný. Probodávat hrudníky, lámat ruce a kolena, vydloubávat oči, sekat hlavy. Nepřinést do žánru nic nového, dobře ale zabavit. Já rád podívat znovu. Škoda, že nebýt trojčata, být ještě mrtvol víc... (Rastafárový Screwface mě svým slovosledem holt nakazil...) Aikidó technika, které mě zaujala: scéna v muzeu je přehlídkou skvělých technik, zapamatování si hodné je zejména nastoupení do hodu sekem (šihonage) a následné vražení nože do hrudníku takovou vervou, že by to snad prorazilo i pancíř...58 miliónů dolarů(výdělek celosvětově) ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

V Seagalových filmoch vždycky išlo len o jedno, a to je Stevenové rozhadzovanie rukami. Tu bol chlapík ešte vo forme a to je presne ten dôvod, prečo sa dá na to pozerať. Príbeh je plytký ako tanier, za to režisér sa snažil aspoň o nejakú tu atmosféru, či napätie. Jeden s tých lepších Seagalových filmov. 65% - 3* ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Jo tohle jsou starý dobrý časy. Seagal se tady s ničím nesere a filmem se line vůně střelnýho prachu a do vzduchu lítá jedná hlava za druhou. Jen občas jsem se tošku bál aby to Seagal nepřehnal s mačetou a neušmiknul si pindíka, hurón jeden bláznivej. Doporučuju sledovat těsně po tom, co vám v práci zrušej prémie nebo vyrazej od zkoušek. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„Já chci zabít Hatcher! Já chci zabít jeho rodina! Když ho nezabít ty, zabít ho já a pak já zabít tebe..!“ Než si vůbec něco začali, měli si jamajští hoši uvědomit dvě věci a sice, že neexistuje špendlík, který by se nezlomil o voodoo panáčka Stevena Seagala a taky to, že je velmi obtížné tančit na rytmy reggae s několika otevřenými frakturami.. „Já objednat šest pytlů sádra pro kingstonská úrazovka..“ ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Muž s cejchou ještě bez cejchy aneb Steven stále ve formě. Tentokrát jsou protivníky rastamani z Jamajky. Hlavní boss je díky dabingu dobře k zapamatování. K tomu se připočtou ještě divný rituály a voodoo. Opět se tu hlásí jako na běžícim pásu. "Myslel si, že je neporazitelnej a ten druhej že umí lítat" "no a?" "oba se spletli." I když rastamany nemam v lásce, tak tohle je průměrná záležitost. Zhruba tak 60% ()

Galerie (15)

Zajímavosti (11)

  • Steven Seagal (John Hatcher) napísal a spoločne s Jimmym Cliffom naspieval pieseň "John Crow". Jednalo sa o Seagalovo vôbec prvé spevácke vystúpenie. (m.a.t.o.)
  • Ve scéně, kdy je John Hatcher (Steven Seagal) v hudebním klubu na Jamajce, vystupuje právě jamajská hvězda reggae Jimmy Cliff. (korbitch22)

Související novinky

Tekken rozkopne brány kin

Tekken rozkopne brány kin

27.12.2007

O filmové adaptaci úspěšné videoherní mlátičky japonské firmy Namco se mluví už několik let. Průtahy skončí 4. února 2008, kdy v Los Angeles padne první klapka. Scénář Alana McElroye se odehrává v… (více)

Reklama

Reklama