foto

Arthur Allan Seidelman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2014 Six Dance Lessons in Six Weeks
2008 Awakening of Spring, The
2007 Černý pátek (TV film)
2005 Sestry
2004 Vánoční koleda (TV film)
Únik z Puerto Vallarta
2001 Podivný příběh rodiny Kimesových (TV film)
2000 Sex a paní X (TV film)
Za úsvitu (TV film)
Čas proměn (TV film)
1999 Walking Across Egypt
1998 Grace a Glorie (TV film)
1997 Rodinná tajemství (TV film)
Zázračný háj (TV film)
1996 Ohnivé žně (TV film)
The Summer of Ben Tyler (TV film)
1995 Trapped in Space (TV film)
1993 Dying to Remember (TV film)
1992 Nebezpečná podobnost (TV film)
Zachraň mě
1990 Kid Who Loved Christmas, The (TV film)
1989 Falešný svědek (TV film)
1988 Addicted to His Love (TV film)
People Across the Lake, The (TV film)
Přátelství ve Vídni (TV film)
1987 Caller, The
Enemy Among Us, An (TV film)
Glory Years (TV film)
Place at the Table (TV film)
Pokerová Alice (TV film)
Strange Voices (TV film)
1986 Kate's Secret (TV film)
Sin of Innocence (TV film)
1983 Echoes
1981 I Think I'm Having a Baby (TV film)
Macbeth
Matter of Time, A (TV film)
1980 Schoolboy Father (TV film)
1979 Which Mother Is Mine? (TV film)
1975 Děti nenávisti
1972 Ceremony of Innocence, The (TV film)
1970 Herkules v New Yorku

TV seriály

1994 Heaven Help Us (TV seriál)
1987 A Year in the Life (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Kdo je v nebezpečí? (S02E20)
Vražda na zakázku (S02E12)
1985 To je vražda, napsala (TV seriál)
Fakulta plná skandálů (S02E04)
Vražda odpoledne (S02E03)
Vražda v oáze (S01E21)
1984 Papírové panenky (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 The Paper Chase (TV seriál)
1976 Family (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2009 Pohotovost (TV seriál)
Všechno jednou skončí (S15E22)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky