foto

Paweł Krucz

  • nar. 20.1.1988 (31 let)
    Oborniki Śląskie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Polská sibiriáda
2001 Requiem

TV seriály

2018 Drogi wolności (TV seriál)
Oberwanie chmury (E05)
Herbata z cukrem (E03)
Nieśmiertelnik (E02)
2015 Komisarz Alex (TV seriál)
Śmiertelny upadek (S07E05)
2014 Czas honoru (TV seriál)
Godzina "W" (S07E02)
2000 13 posterunek 2 (TV seriál)
Mecz (E28)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace