foto

Paweł Krucz

  • nar. 20.1.1988 (32 let)
    Oborniki Śląskie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Polská sibiriáda
2001 Requiem

TV seriály

2020 Ludzie i bogowie (TV seriál)
Pierwszy wyrok (E02)
2019 Pułapka (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
2018 Drogi wolności (TV seriál)
Oberwanie chmury (E05)
Herbata z cukrem (E03)
Nieśmiertelnik (E02)
2015 Komisarz Alex (TV seriál)
Śmiertelny upadek (S07E05)
2014 Czas honoru (TV seriál)
Godzina "W" (S07E02)
2013 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Kolekcjoner (S10E12)
2011 1920. Wojna i miłość (TV seriál)
Odwrót (E08)
Pierwsze uderzenie (E03)
2000 13 posterunek 2 (TV seriál)
Mecz (E28)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky