foto

Modest Ruciński

  • nar. 24.3.1979 (41 let)
    Stalowa Wola, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Całe szczęście
Ciemno, prawie noc
Hamlet (TV film)
Legiony
2018 Krępujące zdjęcia z rodzinnego albumu, czyli zniszczona wątroba i złamane serce
2012 Dívka ze skříně
2010 Trzy minuty. 21:37
2008 Rozmowy nocą

TV seriály

2020 Archiwista (TV seriál)
Muzyka nie łagodzi obyczajów (E06)
Miasto długów (TV seriál)
Motyw (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
2019 Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 10 (S03E10)
Episode 9 (S03E09)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 11 (S14E11)
Episode 10 (S14E10)
Episode 9 (S14E09)
další epizody (4)
2018 Pod powierzchnią (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Mróz (S19E11)
2016 Artyści (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Druga szansa (TV seriál)
Szansa (S01E13)
Kogo kocham, kogo lubię... (S01E12)
Strażacy (TV seriál)
Ojciec i syn (S02E09)
Bohater roku (S02E08)
Adrenalina (S02E07)
další epizody (6)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 8 (S07E08)
Episode 6 (S07E06)
Episode 5 (S07E05)
další epizody (5)
2015 Skazane (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (5)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 10 (S06E10)
Episode 12 (S05E12)
Episode 6 (S05E06)
další epizody (6)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Magiczne słowo (S17E33)
2014 Lekarze (TV seriál)
Życie od nowa (S05E01)
Zawsze przy Tobie (S04E04)
Egzamin (S04E03)
další epizody (5)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 11 (S04E11)
Episode 10 (S04E10)
Episode 7 (S04E07)
další epizody (13)
2013 Lekarze (TV seriál)
Każdy ma swoją tajemnicę (S03E09)
Bez powrotu (S03E08)
Prawo przyczyny i skutku (S03E07)
další epizody (9)
2012 Ja to mam szczęście (TV seriál)
Episode 19 (S01E19)
Lekarze (TV seriál)
Zacząć na nowo (S01E13)
Granice poświęcenia (S01E12)
Niektórzy nazywają to miłością (S01E04)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 9 (S02E09)
Reguły gry (TV seriál)
Winda do nieba (E13)
Przepis na życie (TV seriál)
Episode 1 (S03E01)
2011 Instynkt (TV seriál)
Oster (E13)
Hycel (E12)
Dobrodziej (E11)
další epizody (4)
Szpilki na Giewoncie (TV seriál)
Episode 13 (S03E13)
Episode 12 (S03E12)
Episode 10 (S03E10)
další epizody (6)
2010 Apetyt na życie (TV seriál)
Hotel 52 (TV seriál)
Episode 11 (S02E11)
Ratownicy (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (5)
2009 Czas honoru (TV seriál)
Reichsbank (S02E13)
Ślad na fotografii (S02E07)
Ranczo (TV seriál)
Wymiana międzypokoleniowa (S04E06)
2008 Teraz albo nigdy! (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Twarzą w twarz (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (9)
Egzamin z życia (TV seriál)
Episode 11 (S06E11)
Episode 8 (S06E08)
Episode 5 (S06E05)
další epizody (4)
2007 Kryminalni (TV seriál)
Na zamówienie (S07E11)
2006 Magda M. (TV seriál)
Episode 3 (S03E03)
2005 Egzamin z życia (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Episode 7 (S01E07)
Episode 1 (S01E01)
2002 Na dobre i na złe (TV seriál)
Końcowy bilans (S04E34)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky