foto

Anne-Marie Lhote

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2008 Figaro (TV film)
2006 Miluji tě tak, že vraždím (TV film)
2005 Le triporteur de Belleville (TV film)
2002 Ruy Blas (TV film)
1993 Archipel

TV seriály

2010 Lovec (TV seriál)
2009 Drôle de famille! (TV seriál)
2008 Terre de lumière (TV seriál)
2006 Julie Lescautová (TV seriál)
Otcovský instinkt (S15E01)
2005 Julie Lescautová (TV seriál)
Klamné zdání (S14E06)
Sirotek (S14E01)
2004 Julie Lescautová (TV seriál)
Zlobivý syn (S13E07)
Zmizelý (S13E01)
2001 Julie Lescautová (TV seriál)
Zmizení (S10E05)
Tajemství komisařky Lescautové (S10E01)
2000 Julie Lescautová (TV seriál)
Žhář (S09E03)
1999 La crim' (TV seriál)
Žena v taláru (TV seriál)
1991 Maigret (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky