foto

Rostislav Lavrentěv

  • nar. 3.5.1981 (38 let)
    Riga, Lotyšsko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Mify o Moskve
2014 Děň duraka
2010 Mamočki (TV film)
2005 Archangel (TV film)

TV seriály

2019 Dyldy (TV seriál)
2016 Krizis něžnogo vozrasta (TV seriál)
2015 Mama po kontraktu (TV seriál)
2012 Inspektor Kuper (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
Sklifosovskij 1 (TV seriál)
2011 Dělo gastronoma №1 (TV seriál)
2010 Nanoljubov (TV seriál)
2007 Sled (TV seriál)
2003 Moskva. Centralnyj okrug (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky