foto

Carim Messalti

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Un début prometteur
2013 11.6
2008 Mia a Migo
Ochrana státu
2006 Harkis (TV film)
2005 Mnichov
1997 Sous les pieds des femmes
1996 D'amour et d'eau salée (TV film)
Mémoires d'un jeune con
1994 Terč podezření (TV film)
1993 Ascension Express (TV film)
Nespolehlivý
1991 Génération oxygène

TV seriály

2008 Kmotra (TV seriál)
2006 Korsický klan (TV seriál)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)
2001 Central nuit (TV seriál)
Fabien Cosma (TV seriál)
Largo (TV seriál)
Lovci pokladů (TV seriál)
Půlnoční let (S02E18)
2000 Lovci pokladů (TV seriál)
Kalich pravdy (S01E21)
1996 St. Tropez (TV seriál)
1993 Seconde B (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky