Reklama

Reklama

Vo Francúzsku prebieha nemilosrdná vojna medzi tajnými službami a islamistickými teroristami. V mene radikálne odlišných ideológií však jedni i druhí často používajú podobné metódy a zbrane, medzi ktorými nechýbajú ani ľudské bytosti. Patria medzi nich ich aj Diane, študentka, ktorá sa nechala naverbovať tajnou službou, a Pierre, mladík, ktorý verí, že radikálny islam mu pomôže nájsť riešenie jeho problémov. Vytrénovaní a pripravení na svoje "misie" sa čoskoro obaja ocitnú vo víre udalostí, z ktorých niet úniku... (RTVS)

(více)

Recenze (65)

Fr 

všechny recenze uživatele

Dokud neprodáš svoji duši ďáblu, nepřestane se snažit ji koupit…. Sýrie, Damašek. Francie jako příčina utrpení ,,bratrů“. Kolonizovala jejich země a jedinou obhajobou je, že mají Zidaneho. Salafisté, bratrem může být kdokoliv. Francouzský agent v Damašku, muslimové ve Francii. AGENT NENÍ ČLOVĚK, JE TO ZBRAŇ! Film s politickým kontextem věrohodně zobrazuje možné osudy, přípravu agentů a praktiky obou stran. Každý má své důvody. Každý se snaží získat informace. Jedni se chtějí mstít, druzí…. Alespoň tak je nám to předkládáno. DNES JSEM SELHAL. ZÍTRA USPĚJÍ JINÍ. BŮH JE VELKORYSÝ. Film věnovaný lidem, jenž jsou nuceni činit rozhodnutí. KONEČNÁ. Od 11.9. 2001 zneškodnily Francouzské tajné služby více než 15 bombových spiknutí. A o tom je tento film! PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ *** ()

predators 

všechny recenze uživatele

Další milé překvapení z Francie. Ostatně z této země se s nimi roztrhl pytel. Což je jedině dobře, protože díky konkurenci můžou vznikat podobné kousky jako právě tento z prostředí francouzské tajné služby. Některá jednání sice nejsou uplně košér, ale rád jsem se pohledem zúčastnil dalšího boje proti terorismu. Navíc v zastoupení sympatické Vahiny Giocante. 70% ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Mal som sňpocit, ze som videl 234. epizodu z nekonecneho serialu o boji tajnych sluzieb vo Francuzsku s teroristami. Bohuzial styl filmu je pre mna strasne nezazivny. Sledujeme rekrutovanie jedneho clena na strane agentov a zaroven u dzihadistov a ich postupny vyvoj, ale postavy ma napriek tomu prilis nezaujali a film mi pripada priemerny. Hodnotenie zaokruhlujem smerom dole za hnusnu scenu s udusenim psa. ()

zelvicka. 

všechny recenze uživatele

Vlastně jsem se na tenhle film podíval jen kvůli téhle scéně (bohužel na YT dohledáno jen turecky), nicméně se jednalo o příjemné překvapení a byl jsem poměrně navnazen, jak to dopadne. Představa, že se může téměř každý stát figurkou ve hře je tak fantasticky fatalistická, že to všechno stojí za zamyšlení. ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Takový průměrný film. Některé věci mi teda přišli přitažené za vlasy. Proč vůbec každý Arab, muslim, musí být hned terorista? Odpověď je jednoduchá, protože to z nich tenhle Svět dělá. Že USA a Velká Británie, nebo respektive jejich vlády vidí za vším terorismus, je věcí známou. Ale že už i Francie...? Ta vymejvárná hlav je vskutku udivující. Buďte zalezlí doma, nikam nejezděte, nebo všude na Vás číhá nebezpečí v podobně fanatického muslima. To jsou kokotiny. Ale srandovní na tom je, že zrovna Francie si ty muslimy do své země pozvala sama, vítala je s otevřenou náručí. Tenhle svět nechápu. Ale okej. Film byl prostě úplně obyčejnej. Škoda jen té herečky. Pěkná holka, jen spíše než agentka, to byla štětka. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (1)

  • Viaceré z tréningových metód, vykreslených vo filme, pochádzajú z kontroverznej knihy bývalého dôstojníka Mosadu Victora Ostrovského "By Way of Deception" (vyšla v českom preklade pod názvom "Lstí a klamem"). (Pembroke)

Reklama

Reklama