foto

Antonio Zúñiga

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Tuya, mía... te la apuesto
2014 Viento aparte
2012 Chalán (TV film)
Moje letní prázdniny
2008 Mexický kartel
2007 Partes usadas
2006 Infierno Grande
Lockout
2004 Kachní sezóna
2003 Carambola
2002 Pohádky na dobrou noc

TV seriály

2014 Crónica de Castas (TV seriál)
2011 Encanto del Aguila, El (TV seriál)
2008 Věznice Capadocia (TV seriál)
Padlý anděl (S01E06)
2006 Código postal (TV seriál)
2004 Zapata: Amor en rebeldía (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky