foto

Mikołaj Stroiński

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2015 Dangerous Words from the Fearless
2010 Cudowne lato
2009 Hired Gun

TV seriály

2014 Zločin (TV seriál)
2013 Terapie (Polsko) (TV seriál)
Epizoda 35 (S03E35)
Epizoda 34 (S03E34)
Epizoda 33 (S03E33)
další epizody (35)
2012 Paradoks (TV seriál)
Paradoks (E13)
Kokaina (E12)
Tata (E11)
další epizody (13)
Terapie (Polsko) (TV seriál)
Epizoda 35 (S02E35)
Epizoda 34 (S02E34)
Epizoda 33 (S02E33)
další epizody (35)

Dokumentární

2017 Za hranicemi možností

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky