foto

Mariusz Pilawski

  • nar. 30.4.1957 (63 let)
    Szczecin, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Láska
2010 Cudowne lato
Weekend
2000 Bajland
1999 Kiler a ten druhý
1996 Wirus
1994 Komedia małżeńska
Psy 2. Ostatnia krew
1993 Jen strach (TV film)
Tu stoję... (TV film)
1992 Psi

TV seriály

2019 Komisarz Alex (TV seriál)
Duch kapitana (S12E04)
2016 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Manuela (S15E13)
2013 Przepis na życie (TV seriál)
Episode 6 (S04E06)
2012 Komisarz Alex (TV seriál)
Cel: Alex (S01E13)
2006 Będziesz moja (TV seriál)
2004 Dziki (TV seriál)
Glina (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
Kryminalni (TV seriál)
Pensjonat pod Różą (TV seriál)
2003 Na Wspólnej (TV seriál)
2002 Kasia i Tomek (TV seriál)
2000 Plebania (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky