foto

Šó Aikawa

  • nar. 24.5.1961 (59 let)
    Tokušima, Tokušima, Šikoku, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Rógo no šikin ga arimasen!
2019 Gekidžóban Patalliro!
2016 Conflict: Saidai no kôsô
2015 Z Island
2014 25 Nijyu-Go
Gin no sadži
Sanbun no ichi
2013 Tiger Mask
2012 Helter Skelter
2010 Júkai rapusodí
Konchû Tantei Yoshida Yoshimi
Onobori Monogatari
Zebraman 2: Zebra City no gjakušú
2009 Zen
2008 Dekotora no shu: Hinokuni kumamoto
Eiga: Kurosagi
Enko ereji: Asakura aika
Esu esu
Fukemon
Heibon ponchi
Jume no micuketa ošietaru! (TV film)
Šónen Merikensack
2007 Kurianesu
Rjú ga gotoku: Gekidžóban
Sennyu Keiji Ranbo 2 (TV film)
2006 Dekotora no Shu: Koino hanasaku shimizuko
Kabečoro jamori
Kotori tachi no rakuen
Ranbo
Taijó no kizu
Waru
Waru: Kankecuhen
Šin Nihon no don 8
2005 Jógiša: Muroi Šindži
Makoto
Sister
Tobi ga kururi to
Tôkyô zonbi
2004 Kišiwada šónen gurentai: Going my way
Pryč z toho světa
Saigo no tekija
Zebraman
2003 Jakuza no uta: Okite
Kisarazu Cat's Eye: Nihon Series
Semi: Nakanai Semi
2002 Dead or Alive: Final
Jitsuroku Andô-gumi gaiden: Garô no okite
Kin'yū hametsu Nippon: Tōgenkyō no hito-bito
Masuuruhiito
Yomigaeri
2001 Džicuroku: Jozakura gindži
Kairo
Rush!
Šura no miči
2000 Dead or Alive 2: Tóbóša
Shin jingi naki tatakai
Shin otokogi: Kanketsu-hen
1999 Dead or Alive: Hanzaisha
Nihon kuroshakai Rei Rainzu
Soshiki bôryoku: Ryûketsu no jingi
Soshiki bôryoku: Ryûketsu no jingi 2
Soshiki bôryoku: Ryûketsu no kôsô
Soshiki bôryoku: Ryûketsu no kôsô 2
1998 Blood
Hebi no miči
Kumo no hitomi
Ningen gōkaku
Óinaru kan bonno
1997 Fukushū: Kienai kizuato
Fukushū: Unmei no hōmonsha
Gokudō kuroshakai
Hocho mushoku
Jitsuroku Juku no tsura: Shinjuku gurentai monogatari
Nidži o cukamu otoko: Nangoku funtó hen
Onibi
Pekin gendžin
Úhoř
Šakkingu 2
1996 Katte ni shiyagare!! Eiyū keikaku
Katte ni shiyagare!! Gyakuten keikaku
Katte ni shiyagare!! Narikin keikaku
Katte ni shiyagare!! Ōgon keikaku
Otokotači no kaita e
1995 Bad Guy Beach
Katte ni shiyagare!! Dasshutsu keikaku
Katte ni shiyagare!! Gōdatsu keikaku
Kitanai yatsu
1994 Ai no shinsekai
Bo no kanashimi
Torarete Tamaruka! 3
1993 GMan 93 haru: Daiiči kjúsacudžin no onna (TV film)
Torarete Tamaruka! 2
Šišiótači no saigo
1992 Torarete Tamaruka!
1991 Fukuzawa Jukiči
Shishiohtachi no natsu
1990 Gokudó no onnatači: Saigo no tatakai
Neo činpira: Teppódama pju
Shiroi te
1989 Orugoru
1988 Tonbo (TV film)

TV seriály

2018 Sick's Spec Saga (TV seriál)
2017 Final Life (TV seriál)
2015 Teddy Go! (TV seriál)
2014 Kiba ookami: GARO - Makai no hana (TV seriál)
2011 Kuruma no futari: Tokyo Drive Stories (TV seriál)
2008 Monster Parent (TV seriál)
2006 Happy! (TV seriál)
Kurosagi (TV seriál)
2005 Garo (TV seriál)
2004 Tokyo wankei: Destiny of love (TV seriál)
2002 Boku ga Chikyu wo Suku (TV seriál)
Kisarazu Cat's Eye (TV seriál)
1999 Out (TV seriál)
1993 Šinkansen monogatari '93 nacu (TV seriál)
1991 Šabon dama (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1995 Bad Guy Beach

Host

TV pořady

2017 Sentôsha (TV pořad)
2007 Bokura no džidai (TV pořad)
1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky