foto

Tassie Cameron

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 Loupení jehňátek (TV film)
2005 Zbožňuju svatby
2003 Fast Food High

TV seriály

2018 Mary Kills People (TV seriál)
Come to Jesus (S02E05)
Ten Days in the Valley (TV seriál)
Day 10: Fade Out (E10)
2017 Mary Kills People (TV seriál)
Morning Glory (S01E06)
Ten Days in the Valley (TV seriál)
Day 6: Down Day (E06)
Day 1: Fade In (E01)
2016 Soukromé očko (TV seriál)
Svědek (S01E05)
2015 Rookie Blue (TV seriál)
Svatba (S06E11)
Vlna veder (S06E09)
Dávný případ (S06E04)
další epizody (4)
2014 Rookie Blue (TV seriál)
Jen okamžik (S05E01)
2013 Rookie Blue (TV seriál)
Když jsou vidět hvězdy (S04E13)
V dobrém i ve zlém (S04E08)
Překvapení (S04E01)
2012 Rookie Blue (TV seriál)
Nikdy víc (S03E13)
Těžko uvěřit (S03E07)
Další první den (S03E01)
2011 Rookie Blue (TV seriál)
Boží vůle (S02E13)
Nepotrestaný (S02E07)
2010 Rookie Blue (TV seriál)
Tajné nasazení (S01E13)
Holka roku (S01E09)
První den (S01E01)
2009 Flashpoint (TV seriál)
Perfect Storm (S02E07)
Between Heartbeats (S01E13)
Eagle Two (S01E10)
2008 Flashpoint (TV seriál)
Asking for Flowers (S01E04)
Raising the Bar (TV seriál)
Would Be Kings (TV seriál)
2002 Tom Stone (TV seriál)
Večerník (TV seriál)
2001 Paradise Falls (TV seriál)
Střední škola Degrassi (TV seriál)
2000 Singles Court (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2017 Ten Days in the Valley (TV seriál)
2015 Rookie Blue (TV seriál)
Svatba (S06E11)
Zpřetrhané vazby (S06E10)
Vlna veder (S06E09)
další epizody (11)
2014 Rookie Blue (TV seriál)
Navždy (S05E11)
Pomsta (S05E10)
Velké stěhování (S05E09)
další epizody (11)
2013 Rookie Blue (TV seriál)
Když jsou vidět hvězdy (S04E13)
Pod palbou (S04E12)
Tajnosti (S04E11)
další epizody (13)
2012 Rookie Blue (TV seriál)
Nikdy víc (S03E13)
Rukojmí (S03E12)
Pravidla (S03E11)
další epizody (13)
2011 Rookie Blue (TV seriál)
Boží vůle (S02E13)
V utajení (S02E12)
S trochou víry (S02E11)
další epizody (13)
2010 Rookie Blue (TV seriál)
Tajné nasazení (S01E13)
Břímě uniformy (S01E12)
Pomáhat, nebo chránit (S01E11)
další epizody (13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace