foto

Krzysztof Franieczek

  • nar. 9.1.1958 (61 let)
    Żary, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Outsider
Polizeiruf 110: Der Fall Sikorska (TV film)
2011 Lynč
2009 Ciemnego pokoju nie trzeba się bać

TV seriály

2019 Ślad (TV seriál)
Episode 31 (S02E31)
2018 Druga szansa (TV seriál)
To koniec (S05E10)
2017 Diagnoza (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 7 (S01E07)
další epizody (5)
2015 Nie rób scen (TV seriál)
Zakaz palenia (E03)
Prokurator (TV seriál)
Episode 9 (E09)
2014 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 2 (S04E02)
2013 Lekarze (TV seriál)
I żyli długo i szczęśliwe...? (S02E02)
2012 Lekarze (TV seriál)
Nie każdy ma drugą szansę (S01E10)
Kłamstwo ma wiele twarzy (S01E07)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
2010 Czas honoru (TV seriál)
Plan Abwehry (S03E02)
Kolega z Rochester (S03E01)
2008 Glina (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 8 (S02E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace