foto

Stanisław Melski

  • nar. 1.1.1955 (66 let)
    Wrocław, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Atlas
2011 Maraton tańca
2008 Stary człowiek i pies
1999 Jak narkotyk

TV seriály

2017 Komisarz Alex (TV seriál)
Szkoła strachu (S10E09)
2016 Komisja morderstw (TV seriál)
Warunek zmartwychwstania (E05)
2013 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 1 (S04E01)
2011 Głęboka woda (TV seriál)
Powrót (S01E02)
2007 Biuro kryminalne (TV seriál)
Przyjaciółki (S02E27)
2005 Boża podszewka II (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Fala zbrodni (TV seriál)
Ćpun (S03E10)
2004 Pensjonat pod Różą (TV seriál)
Oszukany (S02E03)
2001 Świat według Kiepskich (TV seriál)
Korzenie (S04E12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky