foto

Kinga Preis

  • nar. 31.8.1971 (48 let)
    Wrocław, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Jak najdalej stąd
2018 53 válek
Plan B
2016 #WszystkoGra
Prostý příběh o vraždě
Volyň
2015 Vábení sirén
2014 Bohové
U strážnýho anděla
2013 Mazurek
Taki pejzaż
2011 Místnost sebevrahů
Růžena
V temnotě
2010 Joanna
Milion dolarów
Nie ten człowiek
2009 Idealny facet dla mojej dziewczyny
Temný dům
Włatcy móch. Ćmoki, Czopki i Mondzioły
2008 Jeszcze raz
Prasklina
Čtyři noci s Annou
2007 Ogród Luizy
2006 Co słonko widziało
Fundacja
S@motność w sieci
Statyści
2005 Exekutor
Karol (TV film)
2004 Už nikdy!
2003 Symetrie
2002 Wtorek
2001 Ticho
2000 To jsem já, zloděj
1999 Wrota Europy
1998 Poniedziałek

TV seriály

2020 Stulecie Winnych (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
Episode 10 (S02E10)
další epizody (12)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Gość w dom (S23E12)
Trudny powrót (S23E11)
To ja, Mateusz (S23E10)
další epizody (12)
2019 Mały Grand Hotel (TV seriál)
Uciekający pan młody (E07)
Napad (E04)
Murzyn (E03)
další epizody (5)
Stulecie Winnych (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
další epizody (13)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Stalkerka (S22E13)
Mistyfikacja (S22E12)
Problemy małżeńskie (S22E11)
další epizody (26)
2018 Pułapka (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Powołanie (S20E13)
Łopianowo (S20E12)
Bez hamulców (S20E11)
další epizody (24)
2017 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Cud (S18E13)
Wielka szansa (S18E12)
Smażalnia (S18E11)
další epizody (25)
2016 Pakt (TV seriál)
Układ (S02E06)
Spisek (S02E05)
Rozłam (S02E04)
další epizody (6)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Wahadełko (S16E13)
Napad doskonały (S16E12)
Reggae (S16E11)
další epizody (26)
2015 Krew z krwi (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (8)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Złomiarze (S14E13)
Rave Party (S14E12)
Sekretny układ (S14E11)
další epizody (26)
2014 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Jama (S12E13)
Złoty interes (S12E12)
Demony (S12E11)
další epizody (26)
2013 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 9 (S04E09)
Terapie (Polsko) (TV seriál)
Epizoda 32 (S03E32)
Epizoda 17 (S03E17)
Epizoda 2 (S03E02)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Ślepy los (S10E13)
Kolekcjoner (S10E12)
Radar (S10E11)
další epizody (26)
2012 Ja to mam szczęście (TV seriál)
Episode 26 (S02E26)
Episode 25 (S02E25)
Episode 24 (S02E24)
další epizody (52)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Obrączka (S08E13)
Czarna wdowa (S08E12)
Sztuka dojrzewania (S08E11)
další epizody (25)
2011 Instynkt (TV seriál)
Sąsiedzi (E09)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Zaginiony (S06E13)
Przerwany weekend (S06E12)
Adrenalina (S06E11)
další epizody (26)
2010 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Helena (S04E12)
Spływ (S04E11)
Zaklęty rewir (S04E10)
další epizody (26)
2009 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Miłość Natalii (S02E17)
Egzamin (S02E16)
Sekrety klasztoru (S02E15)
další epizody (17)
2008 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Wypadek (S01E13)
Aniołek (S01E12)
Zemsta (S01E11)
další epizody (13)
2007 Regina (TV seriál)
2005 Boża podszewka II (TV seriál)