foto

Katarzyna Gniewkowska

  • nar. 25.10.1962 (57 let)
    Katowice, Województwo śląskie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Pan T.
2018 Nina
2008 Drzazgi
Nieruchomy poruszyciel
2007 Taxi A

TV seriály

2019 Zmijovisko (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 1 (E01)
2018 Ucho prezesa (TV seriál)
Węgierska ruletka (S03E06)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 4 (S08E04)
2017 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 13 (S06E13)
Episode 12 (S06E12)
Episode 11 (S06E11)
další epizody (4)
2016 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 13 (S05E13)
Episode 11 (S05E11)
Episode 7 (S05E07)
další epizody (8)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Konferencja (S16E07)
2015 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 13 (S03E13)
Episode 9 (S03E09)
Episode 8 (S03E08)
další epizody (5)
2014 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 10 (S05E10)
2013 Czas honoru (TV seriál)
Przysięga i rozkaz (S06E13)
Wujek z lasu (S06E12)
Wolny wybór (S06E11)
další epizody (13)
2012 Czas honoru (TV seriál)
Dwa dni do wolności (S05E13)
Koniec tej miłości (S05E12)
To ja cię znalazłem (S05E11)
další epizody (13)
2011 Układ Warszawski (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (11)
Szpilki na Giewoncie (TV seriál)
Episode 13 (S03E13)
Episode 11 (S03E11)
Episode 8 (S03E08)
další epizody (21)
Czas honoru (TV seriál)
Złoty konwój (S04E13)
Dziewczyna z perłą (S04E12)
Ostatnia podróż (S04E11)
další epizody (12)
2010 Apetyt na życie (TV seriál)
Sprawiedliwi (TV seriál)
Ten ratuje cały świat (E07)
Wirtuoz (E06)
Żegota (E04)
další epizody (6)
Szpilki na Giewoncie (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 10 (S01E10)
další epizody (10)
Czas honoru (TV seriál)
Przed sądem (S03E12)
Pocztówka z Hajfy (S03E11)
Zamach (S03E08)
další epizody (10)
2009 Majka (TV seriál)
Czas honoru (TV seriál)
Mocne papiery (S02E05)
Serwus, panowie (S02E04)
Oficer z Berlina (S02E03)
další epizody (4)
2008 Czas honoru (TV seriál)
Władek (S01E13)
Za murem (S01E12)
Szanowny pan Gestapo (S01E11)
další epizody (13)
2007 Ekipa (TV seriál)
Remanent (E14)
Cena życia (E13)
Powołanie (E12)
další epizody (13)
Twarzą w twarz (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky