foto

Maria Dejmek

  • nar. 1988

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Mory Vratislavi
2013 Sęp
2012 Zasady gry
2011 Ve jménu ďábla
1996 Matka swojej matki

TV seriály

2017 Rodzinka.pl (TV seriál)
Ale nam tu dobrze (S11E14)
2016 Druga szansa (TV seriál)
Tam, gdzie diabeł mówi „dobranoc” (S02E05)
Powiedz TAK! (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Rodzinka.pl (TV seriál)
Na dwa fronty (S09E06)
Życiowy błąd (S09E01)
Ranczo (TV seriál)
Wszystko jest teatrem (S10E05)
2015 Rodzinka.pl (TV seriál)
Zależności (S07E05)
2014 Komisarz Alex (TV seriál)
Piękna śmierć (S06E08)
2012 Komisarz Alex (TV seriál)
Dziedzictwo (S01E09)
Krew z krwi (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
Nad rozlewiskiem... (TV seriál)
Episode 2 (E02)
2011 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Sonata (S05E11)
2010 Faceci do wzięcia (TV seriál)
Orły Temidy (E88)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Pochopna decyzja (S12E22)
2009 Siostry (TV seriál)
Szaleństwo dziadka (E10)
2007 Barwy szczęścia (TV seriál)

Dokumentární

2019 Marek Edelman... A byla láska v ghettu

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky