foto

Florian Foest

  • nar. 1976
    Rathenow, Brandenburg, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2021 Krauses Zukunft (TV film)
2020 Krauses Umzug (TV film)
2019 Der Sommer nach dem Abitur (TV film)
Krauses Hoffnung (TV film)
Polizeiruf 110 - Tod einer Journalistin (TV film)
2018 Polizeiruf 110 - Demokratie stirbt in Finsternis (TV film)
Polizeiruf 110 - Für Janina (TV film)
2017 Polizeiruf 110 – Muttertag (TV film)
2016 Hey Bunny
Krauses Glück (TV film)
2015 Marry Me!
2014 Dina Foxx: Tödlicher Kontakt (TV film)
Krauses Geheimnis (TV film)
Polizeiruf 110 - Hexenjagd (TV film)
2013 Polizeiruf 110 - Vor aller Augen (TV film)
2012 Bis zum Horizont, dann links!
2011 Krauses Braut (TV film)
Wer rettet Dina Foxx? (TV film)
2009 Lenz (TV film)
2008 Der Mond und andere Liebhaber
2007 Lovečtí psi

TV seriály

2016 SOKO Wismar (TV seriál)
Tödliche Diagnose (S13E19)
Rote Erna (S13E14)
Der russische Soldat (S13E13)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2016 Die Berliner Nouvelle Vague (TV film)
2012 Loden, der kleine Mönch

TV pořady

2013 Schau in meine Welt! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky