foto

Michael Greer

  • nar. 20.4.1943
    Galesburg, Illinois, USA
  • zem. 14.9.2002 (59 let)
    Riverside, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Průvodce osamělého muže
1979 Růže
1974 Summer School Teachers
1973 Messiah of Evil
1971 Fortune and Men's Eyes
1970 Diamond Stud
Magic Garden of Stanley Sweetheart, The
The Curious Female
1969 The Gay Deceivers

TV seriály

1991 Detektiv Duck (TV seriál)
1989 Camp Candy (TV seriál)
1975 Sunshine (TV seriál)
1972 V ulicích San Francisca (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)

Střihačská filmografie

Host

TV pořady

1974 Dinah! (TV pořad)
1967 Laugh-In (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky