foto

Morten Rørvig

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2010 Scene fra et parforhold #2
2007 Stikk

TV seriály

2019 Exit (TV seriál)
Det var meg (S01E08)
Søte og rare gutter (S01E06)
Face off (S01E04)
2018 Kielergata (TV seriál)
Rekyl (TV seriál)
2017 Elven (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
Grenseland (TV seriál)
Hans Olavs hemmelighet (E08)
Josefs sjanse (E07)
Millas fremtid (E06)
další epizody (5)
Stanice Valkyrien (TV seriál)
SHTF (E08)
Blindgjenger (E06)
2014 Lilyhammer (TV seriál)
The Funeral (S03E07)
The Mind Is Like a Monkey (S03E04)
2013 Det tredje øyet (TV seriál)
2012 Dauinger (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky