foto

Stanislav Ščokin

  • nar. 1.5.1977 (42 let)
    Poltava, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Zradnyk
2013 Kredens
2012 Zvičajna sprava
2011 Balada o bombardérovi
2009 Svaty 2 (TV film)
2008 Papa naprokat

TV seriály

2017 Nevypravni (TV seriál)
2016 Centralna likarňa (TV seriál)
Dom na cholodnom ključe (TV seriál)
2014 Labirinty suďby (TV seriál)
Ličnoje dělo (TV seriál)
2013 Motylki (TV seriál)
2012 Brat za brata 2 (TV seriál)
Ženskij doktor (TV seriál)
2011 Taxi (TV seriál)
2010 Susidy (TV seriál)
Černé ovce (TV seriál)
2008 Třetí možnost není (TV seriál)
2007 Smerť špionam! (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace