foto

Fritz Muliar

  • nar. 12.12.1919
    Vídeň, Rakousko
  • zem. 4.5.2009 (89 let)
    Vídeň, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Der Tag, an dem der Papst gekidnappt wurde (TV film)
2004 Der Bauer als Millionär (TV film)
2003 MA 2412 - Die Staatsdiener
2000 Jedermann (TV film)
1997 Ein Schutzengel auf Reisen (TV film)
Qualtingers Wien
1993 Muttertag
1991 Sibirien (TV film)
1990 Die Kaffeehaus-Clique (TV film)
1988 Die Lacher Macher (TV film)
1985 Flucht ohne Ende (TV film)
1984 Der Zerrissene (TV film)
1982 An uns glaubt Gott nicht mehr (TV film)
1981 Ferry oder Wie es war (TV film)
1980 Der Gute (TV film)
1979 Moral (TV film)
Wunder einer Nacht (TV film)
1978 Hotel lásky v Tyrolích
1977 Liebesgeschichten und Heiratssachen (TV film)
1976 Es war die Lerche (TV film)
Sonntagsgeschichten (TV film)
1973 Abenteuer eines Sommers
Diamantenparty (TV film)
1972 Das bin ich - Wiener Schicksale aus den 30er Jahren: Österreich zwischen Demokratie und Diktatur (TV film)
Der Tod des Ministers (TV film)
Lustigen Vier von der Tankstelle, Die
1971 Auf der grünen Wiese (TV film)
Mein Vater, der Affe und ich
Olympia - Olympia (TV film)
1970 Der Feldherrnhügel (TV film)
Der Weyland Casperl (TV film)
Die vertagte Nacht (TV film)
Frau Wirtin treibt es jetzt noch toller
1969 Warum hab ich bloß 2 x ja gesagt?
1968 Moos auf den Steinen
1967 Astoria (TV film)
Der Gürtel (TV film)
Die Fiakermilli (TV film)
Wiener Schnitzel
1966 Boccaccio (TV film)
Das Bohrloch oder Bayern ist nicht Texas (TV film)
Ollapotrida (TV film)
1965 3. November 1918
An der schönen blauen Donau (TV film)
1964 Das hab' ich von Papa gelernt
Heirate mich, Cherie
1963 Der Bockerer (TV film)
Der komödiantische Herr Sebek (TV film)
Eine Wohnung ist zu vermieten in der Stadt (TV film)
1962 Das süsse Leben des Grafen Bobby
Professor Bernhardi (TV film)
Vor Jungfrauen wird gewarnt
1961 ...und du, mein Schatz, bleibst hier
Autofahrer unterwegs
Die Abenteuer des Grafen Bobby
Kauf dir einen bunten Luftballon
Nachsaison (TV film)
1960 Der brave Soldat Schwejk
Ich heirate Herrn Direktor
Ich heiße Robert Guiscard (TV film)
Kriminaltango
Mit Himbeergeist geht alles besser
1959 Nachtlokal zum Silbermond, Das
1958 Der veruntreute Himmel
Einmal noch die Heimat seh'n
Hallo, das ist die Liebe (TV film)
Man müßte nochmal zwanzig sein
Zwei alte Sünder
1957 Der Wilderer vom Silberwald
Dort in der Wachau
Lachendes Wien
Ober zahlen
Wien, du Stadt meiner Träume
1956 Försterliesel
K. und k. Feldmarschall
Lumpazivagabundus
Symphonie in Gold
1955 Der Kongreß tanzt
Geheimnis einer Ärztin
1954 Vídeňský komediant
1953 Die Regimentstochter
Einmal keine Sorgen haben
Franz Schubert
1952 Seesterne
Verlorene Melodie
1951 Der Teufel führt Regie
Der fidele Bauer
Gangsterpremiere
1950 Das Kind der Donau
1940 Herz ohne Heimat

TV seriály

2004 Inspektor Trautmann (TV seriál)
Schwergewicht (E07)
1998 Komisař Rex (TV seriál)
Moserova smrt (S04E04)
Vražedný plán (S04E03)
Pohřbena zaživa (S04E01)
1997 Komisař Rex (TV seriál)
Krvavé růže (S03E12)
Vražda na jídelníčku (S03E11)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
Anděl se čtyřmi tlapkami (S03E10)
Proč zemřel Romeo? (S03E09)
Pátrání po mrtvé (S03E08)
další epizody (10)
1995 Radetzkymarsch (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
Vůně smrti (S02E10)
Smrt dítěte (S02E08)
Slepá svědkyně (S02E06)
další epizody (10)
1994 Komisař Rex (TV seriál)
Lepší dům (S01E08)
Diagnóza vražda (S01E07)
Mrtvá ze Schönbrunnu (S01E06)
další epizody (8)
1990 Roda Roda (TV seriál)
Wenn das die Nachbarn wüßten (TV seriál)
1987 Heiteres Bezirksgericht (TV seriál)
Waldhaus (TV seriál)
1986 Kir Royal (TV seriál)
1985 Wiener Klatsch (TV seriál)
1980 Die liebe Familie (TV seriál)
Ringstraßenpalais (TV seriál)
1976 Karl, der Gerechte (TV seriál)
1975 Maghrebinische Geschichten (TV seriál)
1972 Die Abenteuer des braven Soldaten Schwejk (TV seriál)
Fritz Muliar Schau (TV seriál)
1971 Dobrodružství Arséna Lupina (TV seriál)

Dokumentární

2019 In memoriam: Elfriede Ott (TV film) - a.z.
2014 "Damit ich nicht vergess´Ihnen zu erzählen..." - Erinnerungen an Fritz Muliar (TV film) - a.z.
2013 Franz Antel - Meister der Unterhaltung - a.z.
2011 Jedermann remixed - Eine Zeitreise durch 100 Jahre (TV film) - a.z.
2007 Ossy Kolmann - Abgeschminkt (TV film) - a.z.

Divadelní záznam

2003 Frühere Verhältnisse (divadelní záznam)
1972 Spiel der Herzen (divadelní záznam)
Wiener Blut (divadelní záznam)
1971 Der fidele Bauer (divadelní záznam)
1970 Das Geld liegt auf der Bank (divadelní záznam)
Messerköpfe (divadelní záznam)
1969 Der Gürtel des Namajok (divadelní záznam)
Hochzeit am Bodensee (divadelní záznam)
1967 Das Veilchen (divadelní záznam)
1965 Die Gigerln von Wien (divadelní záznam)
Gute Geschäfte (divadelní záznam)
1962 Protektionskind (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2013 ORF-Legenden (TV pořad)
2012 Austropop-Legenden (TV pořad)
2004 Dorfers Donnerstalk (TV pořad)
2003 Bei Stöckl (TV pořad)
1995 Lebens-Künstler (TV pořad)
1991 Wer lacht, gewinnt (TV pořad)
1990 Tohuwabohu (TV pořad)
1987 Seitenblicke (TV pořad)
1980 Heut' abend (TV pořad)
1970 Opernführer (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky