foto

Taťjana Zinovenko

  • nar. 9.7.1963 (56 let)
    Kiev, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Tabletka ot sljoz (TV film)

TV seriály

2016 Selo na miljon (TV seriál)
Tri dorogi (TV seriál)
2014 Koly my vdoma (TV seriál)
Ličnoje dělo (TV seriál)
2013 Lovuška (TV seriál)
Motylki (TV seriál)
Vůně zločinu (TV seriál)
Odstřelovač (S01E02)
2010 Jefrosinja (TV seriál)
Susidy (TV seriál)
2008 Rodnyje ljudi (TV seriál)
2007 Čužije tajny (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky