foto

Rjóko Kinomija

  • nar. 10.7.1931
    Tokyo, Japonsko
  • zem. 25.11.2013 (82 let)
    Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Saint onii-san - vyp.
2012 Saint onii-san - vyp.
2007 Crayon Šin-čan: Araši o jobu utau kecu dake bakudan!
Mahó šódžotai Arusu
2004 Galerians: Rion
1998 Džigoku sensei Nube - vyp.
1997 Džigoku sensei Nube: Gozen redži Nube šisu! - vyp.
1996 Džigoku sensei Nube - vyp.
1994 Eiga Doraemon: Nobita to mugen sankenši
1993 Džodžo no kimjó na bóken
1986 Arion
1981 Příhody malého jednorožce
1980 Fumoon (TV film)
1979 Galaktický expres 999
Ginga tecudó 999

TV seriály

2012 Juru juri♪♪ (TV seriál)
2011 Hunter x Hunter (TV seriál)
2006 Gintama (TV seriál) - vyp.
2004 Hi no tori (TV seriál)
2003 Mahó šódžo tai Arusu (TV seriál)
Wolf's Rain (TV seriál)
1996 Džigoku sensei Nube (TV seriál) - vyp.
1989 City Hunter 3 (TV seriál)
1981 Ginga tecudó 999 (TV seriál)
Seišun no genei: Saraba 999 (Kóhen) (E113)
Seišun no genei: Saraba 999 (Zenpen) (E112)
1979 Versailles no bara (TV seriál)
1971 Sasurai no taijó (TV seriál)
1968 Sabu to Iči torimono hikae (TV seriál)
1967 Mach Go Go Go (TV seriál)
Ribbon no kiši (TV seriál)
1965 Wonder Three (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky