foto

Goró Naja

  • nar. 17.11.1929
    Hakodate, Hokkaido, Japonsko
  • zem. 5.3.2013 (83 let)
    Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Lupin sansei: Tóhó kenbunroku (TV film)
2010 Lupin sansei: The Last Job (TV film)
One Piece Film: Strong World - Episode 0
2009 Lupin sansei vs Meitantei Conan (TV film)
2008 Lupin sansei: Green vs Red
Lupin sansei: Sweet Lost Night – Mahó no Lamp wa akumu no jokan (TV film)
2007 Lupin sansei: Kiri no Elusive (TV film)
2006 Lupin sansei: Seven Days Rhapsody (TV film)
2005 Lupin sansei: Tenši no Tactics – Jume no kakera wa koroši no kaori (TV film)
2004 Lupin sansei: Nusumareta Lupin (TV film)
2003 Lupin sansei: Otakara henkyaku dai-sakusen!! (TV film)
2002 Lupin sansei: Episode 0 - 'First Contact' (TV film)
Lupin sansei: Ikiteita madžucuši
2001 Lupin sansei: Alcatraz Connection (TV film)
Slayers Premium
2000 Lupin sansei: $1 Money Wars (TV film)
1999 Kindaiči šónen no džikenbo 2: Sacuriku no Deep Blue
Lupin sansei: Ai no da capo - Fujiko's Unlucky Days (TV film)
1998 Ginga eijú densecu: Gaiden
Lupin sansei: Honō no kioku - Tokyo Crisis (TV film)
Makai tenšó
1997 Lupin sansei: Walther P38 - In Gedenken an die Walther P38 (TV film)
1996 Lupin sansei: Dead or Alive
Lupin sansei: Twilight Gemini no himitsu (TV film)
1995 Golden Boy - vyp.
Lupin sansei: Harimao no zaiho wo oe!! (TV film)
Lupin sansei: Kutabare! Nostradamus
1994 Ghost Sweeper Mikami: Gokuraku daisakusen!!
Lupin sansei: Moe jo Zantecuken (TV film)
1993 Ginga eijú densecu: Aratanaru tatakai no džokjoku
Lupin sansei: Lupin ansacu širei (TV film)
1992 Lupin sansei: Russia yori ai o komete (TV film)
Silent Mobius 2
1991 Lupin sansei: Napoleon no džišo o ubae (TV film)
Teito monogatari
1990 Dirty Pair: Bórjaku no 005 bin
Goddamn
Lupin sansei: Hemingway paper no nazo (TV film)
1989 Lupin sansei: Bye Bye Liberty - Kiki ippatsu! (TV film)
Venus Senki
Čódžin Locke: Lordleon
1988 Ginga eijú densecu
Kjúkecuki Miju - vyp.
Kudžakuó
Rokušin gattai GodMars: Džúnanasai no densecu
1987 Space Fantasia 2001 ya monogatari
1986 Dragon Ball: Shenlong no densecu
Džúippiki no neko to ahódori
1985 Lupin sansei: Babylon no ōgon densetsu
Odin: Kóši hansen Starlight
1984 Naušika z Větrného údolí
1983 Crusher Joe
Golgo 13
Uchū senkan Yamato: Kanketsu-hen
1982 Rokušin gattai GodMars
Široi kiba: White Fang monogatari (TV film)
1980 Boččan (TV film)
1979 Ganbare! Bokura no Hit and Run (TV film)
Jakjúkjó no uta: Kita no ókami minami no tora - herec, vyp.
Lupin sansei: Cagliostro no širo
1978 Lupin sansei: Lupin vs Fukusei ningen
Saraba učú senkan Jamato: Ai no senšitači
1977 Učú senkan Jamato (Gekidžóban)
1973 Kamen Raidaa Bui Surii tai Desutoron Kaijin
1971 30 000 mil pod mořem
Ali Baba to jondžuppiki no tózoku
1969 Sora tobu júreisen
1965 Útok z neznáma
1960 Hidžó mači

TV seriály

2004 Monster (TV seriál)
2003 Tantei gakuen Q (TV seriál)
2001 Noir (TV seriál)
1999 The Big O (TV seriál)
1989 Aoi Blink (TV seriál)
1984 Lupin sansei: Part III (TV seriál)
1982 Taijó no ko Esteban (TV seriál)
1981 Rokušin gattai GodMars (TV seriál)
1980 Lupin Sansei (1977) (TV seriál)
Episode 155 (E155)
Episode 154 (E154)
Episode 153 (E153)
další epizody (39)
1979 Lupin Sansei (1977) (TV seriál)
Episode 99 (E99)
Episode 98 (E98)
Episode 97 (E97)
další epizody (52)
1978 Ginga tecudó 999 (TV seriál)
Učú madžin Daikengó (TV seriál) - vyp.
Lupin Sansei (1977) (TV seriál)
Episode 64 (E64)
Episode 63 (E63)
Episode 62 (E62)
další epizody (51)
1977 Gekisó! Rubenkaiser (TV seriál)
Jakjúkjó no uta (TV seriál)
Jetter Mars (TV seriál)
Lupin Sansei (1977) (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
1974 Uchū senkan Yamato (TV seriál)
1973 Šinzó ningen Casshern (TV seriál) - vyp.
1972 Seigi o ai suru mono: Gekkó kamen (TV seriál)
1971 Genši šónen Rjú (TV seriál)
Lupin sansei (TV seriál)
1970 Norakuro (TV seriál)
1969 Dororo to Hjakkimaru (TV seriál)
Kaitei šónen Marine (TV seriál)
Ninpú Kamui gaiden (TV seriál)
1968 Sabu to Iči torimono hikae (TV seriál)
Sasuke (TV seriál)
1967 Ribbon no kiši (TV seriál)
1966 Júsei Kamen (TV seriál)
1965 Učú šónen Soran (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky