foto

Takehiko Šindžó

  • nar. 1962

Biografie

Takehiko Shinjo se dlouhodobě se věnuje TV tvorbě. Jeho celovečerním filmovým debutem byl snímek Nebeský les (Tada, kimi wo aishiteru, 2006). Dále natočil filmy Život: Slzy v nebi (Tengoku de kimi ni aetara, 2007) a Dala jsem ti svou první lásku (Boku no Hatsukoi wo Kimi ni Sasagu, 2009).

Zdroj: Film Festival Zlín

Režijní filmografie

Filmy

2017 Hirunaka no rjúsei
2016 Šigacu wa kimi no uso
2013 Kijoku jawaku
2011 Paradaisu kisu
2010 Okásan no saigo no ičiniči (TV film)
2009 Boku no hacukoi o kimi ni sasagu
2007 Tengoku de kimi ni aetara
2006 Ren'ai Shosetsu - Duke, Juhachi no Natsu, Tsuki no Shizuku (TV film)
Tada, kimi o aišiteru

TV seriály

2017 Bokutači ga jarimašita (TV seriál)
2012 Suteppufazâ suteppu (TV seriál)
2006 Regatta: Kimi to ita eien (TV seriál)
2004 Minami kun no koibito (TV seriál)
2001 Rouge (TV seriál)
2000 Limit: Mošimo wagako ga... (TV seriál)
1999 Teppen (TV seriál)
1998 Boy Hunt (TV seriál)
1997 Futari (TV seriál)
1995 Kagayaku Toki no Naka de (TV seriál)
1994 Kindan no kadžicu (TV seriál)