Reklama

Reklama

Tada, kimi o aišiteru

  • Japonsko ただ、君を愛してる (více)

Obsahy(1)

Hlavný hrdina Makoto (Hiroshi Tamaki) prichádza na univirzitu, kde chce študovať angličtinu. Napriek tomu že je hanblivý, nachádza si tu priateľov. Zamiluje sa na prvý pohľad do krásnej Miyuki (Meisa Kuroki) a ani nevie, že tým úbližuje jeho ctiťelke, trochu detskej, trochu bláznivej Shizuru (Aoi Miyazaki), ktorá sa do neho beznádejne zamilovala. Príbeh hovorí o krásnej, čistej, nefalšovanej láske. Ukazuje, že zamilovaný človek je schopný urobiť pre toho druhého čokoľvek... (igirazor)

(více)

Recenze (58)

runner85 

všechny recenze uživatele

Tak toto bolo fakt božské, i keď sa film točí hlavne okolo troch predstaviteľov, máme tu plnú záplavu citov, smútku, radosti a krásnej prírody ... PS čakal som od tohto filmu veľa, ale čo prišlo bolo ešte viac ! Jeden s najlepších filmových zážitkov ... : Aoi Mijazaki hneď si ťa idem pridať do topky, len koho vyhodím ? hm ... ()

dawe04 

všechny recenze uživatele

Nevím sakra, jak to ti Japonci dělají, že u jejich smutných dramat pořád řvu. A Heavenly Forest ještě musí mít vynikající scénář, dokonalé obsazení (vykulené xichty Tamakiho z něj dělají adepta na největšího filmového sympaťáka všech dob) a doslova snovou atmosféru. Takže se připravte na hromadu kapesníků a slzný kýbel vedle postele nebo křesla... ()

Reklama

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Kenji Bando .. Asi jsem obdobných, na dojímající strunu tlačících, filmů viděl již mnoho (zejména Korejských) a už mě nechávají poměrně chladným. Bude to i tím, že ničím zvláštním Tada, kimi wo aishiteru nevyniká. Hezký průměr s okouzlující herečkou. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Když mě políbíš, možná zemřu štěstím." Dramatický ultradoják o prvním polibku. Pohlcující hlavně ústřední dvojicí (jak co se týče scénáristického charakteru, tak co se týče herectví, Hiroshi Tamaki i Aoi Miyazaki jsou prostě skvělí). Přesně ten typ příběhu, kdy půl filmu čekáte na jeden jediný záběr a až když ho konečně uvidíte, jste teprve plně uspokojeni. Myslel jsem, že se udržím, ale stejně jsem nakonec nějakou tu slzu upustil. ()

ainny 

všechny recenze uživatele

Líbilo se, líbilo... ale nebrečela jsem. Že bych byla otrlejší si nemyslím. Že bych takový konec čekala... to taky ne. Bylo to čistý, plný lásky, se spoustou nádherných záběrů, romantický, ale ... nevím, přišlo mi to takový nějaký chladný. Do tý pátý hvězdičky a k tomu aby se moje slzy rozhodly opustit slzný kanálky prostě něco chybělo. Určitě si Les ještě někdy pustím, ale srdcovka to rozhodně není. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (3)

  • Premiéra filmu proběhla 28. října 2006 v Tokiu. (ČSFD)
  • Ústřední píseň filmu „Ren'ai Shashin“ je balada, kterou zpívá zpěvačka Ai Otsuka. Název filmu byl převzat z textu písně. Tento singl získal celou řadu ocenění. (Emo-haunter)
  • Film je inspirován románem „Renai Shashin: Mō Hitotsu no Monogatari“, který byl rovněž vydán jako manga. (Emo-haunter)

Reklama

Reklama