foto

Cameron Welsh

  • nar. 9.3.1977 (42 let)
    Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2019 Krypton (TV seriál)
Light-Years from Home (S02E01)
2018 Krypton (TV seriál)
House of El (S01E02)
2016 Ash vs Evil Dead (TV seriál)
Pitevna (S02E02)
2015 Constantine (TV seriál)
Waiting for the Man (E13)
2014 Constantine (TV seriál)
A Feast of Friends (E04)
Poslední loď (TV seriál)
Do baru přijdou dva námořníci... (S01E08)
El Toro (S01E05)
1988 Home and Away (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2014 Poslední loď (TV seriál)
Všude dobře, doma nejlíp (S01E10)
Testy (S01E09)
SOS (S01E07)
další epizody (8)

Režijní filmografie

TV seriály

2019 Krypton (TV seriál)
Blood Moon (S02E09)
1998 All Saints (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

1997 Wildside (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace