foto

Anton Gýmerský

  • nar. 4.2.1918
    Žilina, Rakousko-Uhersko
  • zem. 10.5.1990 (72 let)
    Košice, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Reverend (TV film)
1987 V poslednej chvíli (TV film)
1986 Svetlá nad prístavom (TV film)
1983 72 stupňov pod nulou (TV film)
1981 Noční jezdci
1980 Druhovia (TV film)
Táto malá zem (TV film)
1979 Baraky (TV film)
Cnostný Metod
Ruy Blas (TV film)
1978 Odviate cesty (TV film)
Poéma o svedomí I., II.
1977 V metelici času (TV film)
1976 Rozdelení
1975 Ešte sa nevraciam (TV film)
1974 Barbarské variácie (TV film)
Trofej neznámeho strelca
1973 Jaltská konferencia 1945 (TV film)
1972 Meštiaci (divadelní záznam)
Prelietavka (TV film)
Vnuk (TV film)
1969 Ester (TV film)
Vražda z horlivosti (TV film)
1967 Bezvýznamná žena (TV film)
Zmŕtvychvstanie G. F. Händla (TV film)
1966 Cestujúci (TV film)
Cintorín hrdze (TV film)
V páse zlomená (TV film)
1965 Človek, ktorého zbili (TV film)
1964 Znamenie na múre (TV film)
1963 Geľo Sebechlebský (TV film)
Kira Georgievna (TV film)
1961 Most na tú stranu
My z deviatej A
Zbabělec
1958 Touha
1957 Zářijové noci
1953 Rodná zem

TV seriály

1978 Výmysly uja elektróna (TV seriál)
1977 Jedenáste prikázanie (TV seriál)
1975 Vivat Beňovský (TV seriál)
Az örökség (E04)
1971 Parížski mohykáni (TV seriál)
V tieni vlkov (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace