foto

Lilla Zuckerman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2019 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
The Sign (S06E12)
Code Yellow (S06E04)
2018 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Option Two (S05E19)
2017 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
A Life Spent (S05E03)
BOOM (S04E13)
2016 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Lockup (S04E05)
Kravaťáci (TV seriál)
Blowback (S05E11)
2015 Kravaťáci (TV seriál)
Toe to Toe (S05E05)
Co je moc, to je moc (S04E11)
2014 Kravaťáci (TV seriál)
Na dluh (S04E04)
2013 Městečko Haven (TV seriál)
Nesnáze s nesnázemi (S04E10)
Spočinout (S04E07)
Ti, co přežili (S04E02)
2012 Městečko Haven (TV seriál)
Sarah (S03E09)
Dvojí ohrožení (S03E05)
2011 Městečko Haven (TV seriál)
Karanténa (S02E09)
Zakletý den volna (S02E06)
Love Machine (S02E03)
2010 Lidský terč (TV seriál)
Hranice nemožného (TV seriál)
Peterova cesta (S02E21)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace