Reklama

Reklama

VOD (1)

Dochází k překvapivému skoku v čase. (Disney+)

Recenze (2)

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po 2 epizodách ve 30. letech se dostáváme do roku 1955 a opět musím pochválit tu atmosféru. Protože atmosféra padesátek je skvělá, všechny kulisy a kostýmy vypadají skvěle, jako v minulých dílech. Epizoda je i dost komediální, kombinuje se tu taková ta klišé sci-fi, typická právě pro 50. léta se spoustou narážek na Studenou válku. Sice občas to bylo možná až moc přehnané, hlavně ten konec, ale byla to sranda no :D Příběh je taky fajn, dost se mi líbí ten styl série, že vždycky jsou 2 epizody, které mají nějaký vlastní kratší děj a odehrávají se v jiné době. A samozřejmě, highlight epizody je návrat Daniela Sousy ze seriálu Agent Carter, a ten je fakt super, má strašně fajn charisma a užíval jsem si ho. Velice dobrý díl. Hodnocení: 73% ()

Reklama

Galerie (9)

Zajímavosti (18)

  • Tím zistí, že sa nachádzajú v roku 1955 zo záznamu v rádiu o "novom 1955 Thunderbird," ale môžu sa mýliť, pretože 1955 Thunderbird bol prvýkrát dostupný už v septembri 1954. (Pat.Ko)
  • Nora Zuckerman odhalila, že existovalo niekoľko možností názvu pre túto epizódu, ale Alien Commies from the Future! bol vybraný, pretože znie najlepšie a pôsobil ako "skvelý názov filmu s príšerami z 50. rokov". (Pat.Ko)

Reklama

Reklama