Reklama

Reklama

Kravaťáci

(seriál)
Trailer
USA, (2011–2019), 98 h 27 min (Minutáž: 41–90 min)

Tvůrci:

Aaron Korsh

Hrají:

Gabriel Macht, Patrick J. Adams, Rick Hoffman, Meghan, vévodkyně ze Sussexu, Sarah Rafferty, Gina Torres, Andrea Parker, David Costabile (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(9) / Epizody(134)

Ze školy vyhozený student svojí inteligencí zaujme velkého právníka a získá práci koncipienta, přestože pro ni nesplňuje právní podmínky. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (556)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Svižné, stylové a výborně natočená pohádka o právnících, která navíc v druhé sezóně výtečně šlape na plyn. Postavy jsou výborně napsané a ještě lépe zahrané, sypou ze sebe jednu hlášku za druhou a i přes ty nejdražší kvádra a pozlátka jsou naprosto lidské a uvěřitelné. Případy by sice mohly být někdy lepší, ale jelikož v druhé sérii ustoupí do pozadí, tak to ani tolik nevadí. Suits se tak po necelé druhé sérii přidává k současné dramatické (nebo snad komediální?) špičce. ()

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Po prvej sérii nie som úplne nadšený, ale chytilo ma to. Koketovanie medzi Mikeom a Rachel mi príde trochu pubertálne, niekoľko postáv nesympatických, prípady príliš rýchlo vyriešené a keby som vedel viac o americkej právničine, možno by som to pokladal za úplné sci-fi. A možno práve naopak. Podobne je to s geniálnosťou hlavného hrdinu. Funguje to naozaj takto a nie je to len scenáristická barlička? Každopádne tých 40 minút ubehne vždy ako voda, takže mi málokedy stačí len jeden pohár. Naozaj zbesilo zábavné a pútavé. ()

Reklama

Coleator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Atraktivní prostředí jedné z předních manhattenských právnických kanceláří, hláškující drsňák Harvey, jeho pomocník Mike, který skutečnost, že nikdy žádnou právnickou školu nestudoval, kompenzuje skvělou schopnosti učení, trouba Louis Litt, vševědoucí Donna, velké případy, právnické kličky... To jsou důvody, proč si seriál Suits získal po světě tolik fanoušků... Jenže případy se postupně odsunuly na druhou kolej, takže teď (začátek druhé části třetí série) z toho máme takovou nablýskanou telenovelu... Ale Donna a Louis nezklamou nikdy... ()

K.B.L. 

všechny recenze uživatele

Poutavé epizody z advokátního prostředí s vyhrocenými vztahy, elegantního až spíše snobského prostředí, co diváka motivu k tomu, jít vejš. Vtipy vkusné, zápletky parádně promyšlené a rozuzlení většinou překvapivé. Za 4 dávám pouze kvůli tomu, že mám raději seriály s poloviční stopáží a s větší dávkou humoru. Jinak ale vřele doporučuju. Opět jeden z těch návykových. ()

O.Peta 

všechny recenze uživatele

Jak řekl v jedné epizodě Harvey. Důležitý je první dojem. Ten na mě udělala tahle parta právníků opravdu více než dobrý. Nutno být pořád v pozoru, protože se mluví opravdu dost rychle a navíc o něčem, v čem se málokdo umí tak rychle orientovat. Takže žádná velká oddychovka, ale s tou jemnou dávkou humoru se rád nechám zahltit právnickýma kecama. 95% ()

Galerie (1 230)

Zajímavosti (45)

  • Píseň, která hraje na konci epizody, je „Shine“ od Kevina Clashe. (Kanee)
  • Vedle dvojice představitelů Conleth Hill (Edward Darby) a Michelle Fairley (Avy Hessington), kteří se objevili v seriálu Hra o trůny (od r. 2011), na zmíněný seriál odkazuje i Louis (Rick Hoffman), když prohlásí: "Splácím své dluhy. Jsem jako Lannister." Americká televizní stanice Network navíc připravila upoutávku na 3. sezónu ve stylu Her o trůny.  (Veena.cz)

Související novinky

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

02.01.2019

Jak je zvykem i letos došlo na seznam nejpirátěnějších (nelegálně stažených) seriálů za rok 2018 a díky absenci fantasy hitu Hra o trůny od HBO se žebříček tentokrát dočkal několika změn. Poprvé za… (více)

Po Hře o trůny přijdou Divoké karty

Po Hře o trůny přijdou Divoké karty

08.08.2016

George R. R. Martin momentálně píše Vichry zimy, šestý román z fantasy série Píseň ledu a ohně. Knižní předloha Hry o trůny je alfou i omegou jeho tvorby, to ale neznamená, že by zanedbával svá… (více)

Reklama

Reklama