foto

Dag Håvard Engebråten

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Vánoční výměna
2014 Kaptein Sabeltann og skatten i Lama Rama
2010 Andělé z East Endu
2006 Otravný chlap
Repríza
2004 Asfaltevangeliet

TV seriály

2019 Lik meg (TV seriál)
Venner (S02E10)
Problembarn (S02E09)
Forandringer (S02E07)
další epizody (6)
2018 Lik meg (TV seriál)
Ekte venner? (S01E10)
Ingenting å feire (S01E08)
Det er for sent (S01E07)
další epizody (6)
Presten (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
2013 Lilyhammer (TV seriál)
The Island (S02E05)
Fiddler's Green (S02E03)
Out of Africa (S02E02)
1998 Hotel Cæsar (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace