foto

Peter Blok

  • nar. 7.4.1960 (59 let)
    Den Haag, Zuid-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 All You Need Is Love
Doris
2016 Riphagen
2015 Šprajcnout
2012 De verbouwing
Steekspel
2006 Černá kniha
2005 Leef!
2004 Stille nacht
V oranžovém
Zinloos (TV film)
2003 Cloaca (TV film)
Klem in de draaideur
1998 Daisy
1996 Šaty
1992 Rooksporen
1990 Krokodillen in Amsterdam
1987 Caught

TV seriály

2019 Kerst bij Koosje (TV seriál)
2017 Riphagen (TV seriál)
2015 De Affaire (TV seriál)
Familie Kruys (TV seriál)
2013 Volgens Robert (TV seriál)
2012 Golden Girls (TV seriál)
2011 Lijn 32 (TV seriál)
2010 In therapie (TV seriál)
Kuplířka (TV seriál)
2009 Annie MG (TV seriál)
Sorry Minister (TV seriál)
Verborgen gebreken (TV seriál)
2007 Daltons, de jongensjaren, De (TV seriál)
2006 Evelien (TV seriál)
Waltz (TV seriál)
t Schaep Met De 5 Pooten (TV seriál)
2005 Keyzer & de Boer advocaten (TV seriál)
2002 Meiden van de Wit (TV seriál)
Vloer op, De (TV seriál)
2000 Russen (TV seriál)
1999 Daltons, De (TV seriál)
1998 Oud geld (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
1993 Pleidooi (TV seriál)
1990 12 steden, 13 ongelukken (TV seriál)
1988 Medisch Centrum West (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2013 Volgens Robert (TV seriál)

Host

TV pořady

2001 Sinterklaasjournaal (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky