foto

Lothar Schellhorn

  • nar. 6.2.1929 (91 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Polizeiruf 110 - Ball der einsamen Herzen (TV film)
1989 Polizeiruf 110 - Gestohlenes Glück (TV film)
1986 Bärchens Weihnachtsüberraschung (TV film)
Polizeiruf 110 - Gier (TV film)
Velký talent (TV film)
1984 Klassenkameraden (TV film)
Polizeiruf 110 - Inklusive Risiko (TV film)
Těžká léta 1/2 (TV film)
Těžká léta 2/2 (TV film)
1983 Berühmte Ärzte der Charité: Die dunklen Jahre (TV film)
1981 Feuerdrachen (TV film)
Stunde der Töchter, Die
1980 Anamnese (TV film)
1979 Chiffriert an Chef - Ausfall Nr. 5
1978 Ich will euch sehen
1977 Zweite Liebe - ehrenamtlich (TV film)
1976 Abschied von Gabriele (TV film)
Cesta do nicoty (TV film)
1975 Kostja und der Funker (TV film)
Polizeiruf 110 - Zwischen den Gleisen (TV film)
1974 Die Patentante (TV film)
Tak třeba Josef
Tod am Mississippi (TV film)
1973 Alarm am See (TV film)
Das unsichtbare Visier - Das Wasserschloß (TV film)
1972 Alltagsgeschichten (TV film)
Polizeiruf 110 - Das Ende einer Mondscheinfahrt (TV film)
1971 Statečný Osceola
Zwischen Freitag und morgen (TV film)
1970 Im Spannungsfeld
Tscheljuskin (TV film)
Unsere Klasse - Große Klasse (TV film)
1969 Krupp und Krause (TV film)
Seine Hoheit, Genosse Prinz
1967 Der Regenbogen (TV film)
Die Partner (TV film)
1966 Die Jagdgesellschaft (TV film)
1965 Mit denen nicht! (TV film)
Propuštěn na záruku
Revision (TV film)
Und das soll Liebe sein? (TV film)
1964 Blaulicht - Freizügigkeitsverkehr (TV film)
1963 Die Glatzkopfbande

TV seriály

1989 Der Bastard (TV seriál)
Die gläserne Fackel (TV seriál)
1987 Mensch Hermann (TV seriál)
1986 Neumanns Geschichten (TV seriál)
1983 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Zur Kasse, bitte (E90)
1982 Rächer, Retter und Rapiere (TV seriál)
1980 Archiv smrti (TV seriál)
Unser Mann ist König (TV seriál)
1978 Gefährliche Fahndung (TV seriál)
Scharnhorst (TV seriál)
1977 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Stopy na silnici (E55)
1976 Das Mädchen Krümel (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Der Brief aus Slubice (E48)
1974 Pozdní sezóna (TV seriál)
1973 Eva und Adam (TV seriál)
Neviditelné hledí (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1969 Geheime Spuren (TV seriál)
Komunista Hans Beimler (TV seriál)
1968 Ich - Axel Cäsar Springer (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Aus der Arbeit einer Schiedskommission (E11)
Automarder (E09)
1966 Ach, du meine Güte! (TV seriál)
Der Mensch neben dir (TV seriál)
1959 Blaulicht (TV seriál)

Dokumentární

1980 Johann Sebastian Bachs vergebliche Reise in den Ruhm (TV film)
1978 Das neue Braun des letzten Sommers
1969 Arbeiterfamilie - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky