foto

Si-eon Lee

  • nar. 3.7.1982 (38 let)
    Pusan, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Seochi aut
2019 Anaeleul jukyeossda
Jajeonchawang eom bokdong
2014 Naui sarang naui shinboo
2013 Kkangcheoli
2011 Aideul...
Peopekteu geim
2001 Shinlaui dalbam

TV seriály

2020 Dinner Mate (TV seriál)
2019 Gataek : yeoindeuleui jeonjaeng (TV seriál)
Hlubina (TV seriál)
Hotel delluna (TV seriál)
2018 Laibeu (TV seriál)
Peulleieo (TV seriál)
Episode 14 (E14)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
další epizody (14)
2017 Babsangeul chrineun namja (TV seriál)
Dasi mannan segye (TV seriál)
Kimgwajang (TV seriál)
Kwitsokmal (TV seriál)
Maentumaen (TV seriál)
Roboti aniya (TV seriál)
Segajisaek pantaji - woojooeui byeoli (TV seriál)
Tukkapseu (TV seriál)
Yeobgijeokin geunyeo (TV seriál)
2016 Deobeulyu (TV seriál)
Rimembeo (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
další epizody (14)
2015 Hogooui sarang (TV seriál)
Kilmi, hilmi (TV seriál)
Rimembeo (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Simyashikdang (TV seriál)
Soonjunge banhada (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
웹툰히어로 툰드라쇼 (TV seriál)
2014 Gwibooin (TV seriál)
Ilriitneun sarang (TV seriál)
Modeonpameo (TV seriál)
2013 Eungdabhara 1994 (TV seriál)
Jinjin (TV seriál)
Sangeo (TV seriál)
2012 Deokingtuheocheu (TV seriál)
Eungdaphara 1997 (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
Nae ddal Seoyoungi (TV seriál)
2011 Galsulog gisedeungdeung (TV seriál)
Moosa Baekdongsoo (TV seriál)
2010 Dokteo chaempeu (TV seriál)
2009 Chingoo, woorideuleui jeonseol (TV seriál)

Host

TV pořady

2015 Aneun hyeongnim (TV pořad)
2013 Isip segi misonyeon (TV pořad)
Jinjja sanai (TV pořad)
Na honja sanda (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky