foto

Earl Bellamy

  • nar. 11.3.1917
    Minneapolis, Minnesota, USA
  • zem. 30.11.2003 (86 let)
    Albuquerque, New Mexico, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1991 Rin-Tin-Tin: Hero of the West
1980 Valentine Magic on Love Island (TV film)
1979 Castaways on Gilligan's Island, The (TV film)
1978 Desperate Women (TV film)
1977 Požár (TV film)
Sidewinder 1
Speed trap
1976 Stranded (TV film)
Wackiest Wagon Train in the West, The
Záplava (TV film)
1975 Against a Crooked Sky
Sidecar Racers
Walking Tall Part II
1974 Sedm opuštěných
1971 Trackers, The (TV film)
1969 Backtrack!
Pigeon, The (TV film)
The Desperate Mission (TV film)
1968 Three Guns for Texas
1966 Gunpoint
Incident at Phantom Hill
Munster, Go Home!
1965 Fluffy
1962 Stagecoach to Dancers' Rock
1960 O'Conner's Ocean (TV film)
1958 Toughest Gun in Tombstone
1956 Blackjack Ketchum, Desperado
1955 Seminole Uprising

TV seriály

1985 Lime Street (TV seriál)
1984 Blue Thunder (TV seriál)
V (TV seriál)
1981 Code Red (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Eight Is Enough (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
San Pedro Beach Bums, The (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
Young Dan'l Boone (TV seriál)
1976 Future Cop (TV seriál)
1975 Isis (TV seriál)
Matt Helm (TV seriál)
S.W.A.T. (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
1974 The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Dusty's Trail (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Příměří (S01E23)
Love Story (S01E14)
1972 Me and the Chimp (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
The Sixth Sense (TV seriál)
1971 Partners, The (TV seriál)
1970 The Partridge Family (TV seriál)
The Young Rebels (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
My Friend Tony (TV seriál)
The Brady Bunch (TV seriál)
Then Came Bronson (TV seriál)
To Rome with Love (TV seriál)
1968 The Doris Day Show (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Accidental Family (TV seriál)
Heroic Mission (TV seriál)
1966 Iron Horse (TV seriál)
Monroes, The (TV seriál)
Tarzan (TV seriál)
That Girl (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
I Spy (TV seriál)
Laredo (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The John Forsythe Show (TV seriál)
1964 Broadside (TV seriál)
Daniel Boone (TV seriál)
Karen (TV seriál)
The Munsters (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
1962 McHale's Navy (TV seriál)
Our Man Higgins (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
The Best of the Post (TV seriál)
1959 Laramie (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
1958 Bat Masterson (TV seriál)
Buckskin (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
U.S. Marshal (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
Leave It to Beaver (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Restless Gun (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Sheriff of Cochise (TV seriál)
State Trooper (TV seriál)
1955 Crusader (TV seriál)
Jungle Jim (TV seriál)
Sergeant Preston of the Yukon (TV seriál)
Soldiers of Fortune (TV seriál)
Tales of the Texas Rangers (TV seriál)
1954 Annie Oakley (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
The Adventures of Rin Tin Tin (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1949 The Lone Ranger (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace