foto

Ren Trella

  • nar. 25.3.1975 (44 let)
    Fairfax, Virginia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 The Perfect Game
1997 The Good Life
1992 Can It Be Love

TV seriály

2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
2001 The Bernie Mac Show (TV seriál)
1995 Pointman (TV seriál)
1994 Agent Fortuny (TV seriál)

Producentská filmografie

Dokumentární

2018 Big Nick Film

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace