foto

Mariko Mukai

  • nar. 13.10.1937 (82 let)
    Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Usaru-san
1992 Kennel Tokorozawa
1988 Namakemono ga miteta
Učú kazoku Carlvinson
1987 Hana no Asuka gumi!
1983 Doctor Mambo & Kaitó Džibako: Učú jori ai o komete!! (TV film)
1982 Wagahai wa neko de aru (TV film)
1981 Manga Hana no kakaričó
1980 O dvanácti měsíčkách

TV seriály

2009 Hajate no Gotoku!! 2nd Season (TV seriál)
2004 Akuei to Gaččinpo (TV seriál)
2001 Salaryman Kintaró (TV seriál)
1999 Šúkan Storyland (TV seriál)
1993 Pokonjan! (TV seriál)
1989 Dragon Ball Z (TV seriál)
1988 Curupika Hagemaru-kun (TV seriál)
Hello! Lady Lynn (TV seriál)
1986 Dragon Ball (TV seriál)
1984 Jume senši Wingman (TV seriál)
1982 Asari-čan (TV seriál)
Tonde Mon Pe (TV seriál)
1981 Dr. Slump Arale-čan (TV seriál)
Fúsen no Dorataró (TV seriál)
1976 Hana no kakaričó (TV seriál)
1968 Kaibucu-kun (TV seriál)
1965 Učú Ace (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky